Kommande under sensommar och höst

Sommaren börjar närma sitt slut och semestern är redan eller är snart över. Det börjar bli mörkare på kvällarna och snart är vi inne i september månad.

Om man lyssnar på meteorologerna så ser däremot sensommaren ut att bli en riktigt bra månad, i alla fall vädermässigt! Att hyra en bastuflotte och samla några vänner går självklart att göra i alla väder, fast det skadar inte att få en härlig kvällssol innan man hoppar i vattnet! Uthyrningen fortsätter som vanligt och det något svalare vädret och mörkret är inget som påverkar bastubadande.

Vi på Float Sweden arbetar för fullt för att hjälpa er att få ut det bästa möjliga av er upplevelse. Förutom att hjälpa er med bokningar och tillbehör så jobbar vi också på att göra vår hemsida bättre och effektivare. Funktionalitet vi arbetar på är bland annat synkroniserade bokningskalendrar med samtliga bastuägare, automatiska godkännanden vid förfrågan med mera.

Har du tips eller idéer på hur vi kan förbättra vår hemsida? Något du kanske saknar eller något du tycker fungerar utmärkt? Kontakta gärna oss på info@floatsweden.com så har vi det i tankarna under vårt fortsatta arbete!

Hoppas ni haft en härlig och solig sommar önskar gänget på Float Sweden!